Persuitnodiging: burgemeester sluit energiecentrale aan op meest duurzame nieuwbouw van Brugge

1,5 jaar voor oplevering al 30% van Kolenkaai verkocht

 

Beste journalist,

Burgemeester Dirk De fauw geeft vrijdag samen met Caroline Van Marcke, CEO van de gelijknamige Belgische marktleider in sanitair en verwarmingsoplossingen, het officiële startschot van de bouw van Kolenkaai, het eerste gebouw in de stad met een eigen energiecentrale. Omdat de 111 nieuwe woningen en buurtversterkende panden stuk voor stuk verwarmd zullen worden met warm water dat op 150 meter diepte wordt opgepompt, wordt het geen traditionele eerstesteenlegging maar een aansluiting van dat energiesysteem.

 Het eerste project van Marckpoint by Van Marcke met de meest vooruitstrevende energievoorziening op basis van warm water komt op de plaats van de vroegere showroom en magazijnen van badkamer- en verwarmingsspecialist. 

Meer dan anderhalf jaar voor de oplevering is al 30% van het gebouw verkocht.

Bent u graag van de partij? Geef dan voor donderdag 10 uur een seintje op 0476 56 01 92 of bram@bereal.be. Ook met eventuele vragen kunt u steeds bij me terecht.

 

Praktisch:

Vrijdag 27 september 2024 om 16 uur, met aansluitend speeches en rond 17 uur een fotomoment. Tot 19 uur kan bijgepraat worden met een hapje en een drankje.

Aanwezig en beschikbaar voor interviews:

  • Dirk De fauw, burgemeester van Brugge
  • Caroline Van Marcke, CEO van Groep Van Marcke
  • Sofie Spriet, CEO van Dewaele Vastgoed
  • Frédéric Haghebaert, algemeen directeur van Beauvent
  • Aldric d’Oultremont, VP Stream Solutions van Groep Van Marcke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be