PERSUITNODIGING: Burgemeester Raskin geeft startschot voor grootste uitbreiding ooit van dorpscentrum Hoeselt

De gemeente Hoeselt maakt zich op voor de grootste uitbreiding ooit van haar dorpscentrum. Met de komst van de nieuwe woonbuurt Middelste Kommen, pal in het centrum, mag de Limburgse gemeente er binnenkort ruim 130 gezinnen verwelkomen. Opmerkelijk is dat de nieuwe woonsite een oppervlakte heeft van 6,5 hectare, oftewel zo’n negen voetbalvelden groot.

Het gemeentebestuur van Hoeselt en burgemeester Werner Raskin nodigen u samen met projectontwikkelaar Kolmont uit op woensdag 10 oktober om 10u00 voor het startschot van de eerste wegeniswerken van het project Middelste Kommen. Tijdens het persmoment zal de burgemeester toelichting geven over het project dat past in de ruimtelijke visie van de gemeente Hoeselt. Ontwikkelaar Kolmont maakt er samen met sociale huisvestingsmaatschappij Cordium de finale plannen bekend van de woonbuurt.

 

Wil je dit persmoment bijwonen? Bevestig dan je komst via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

PRAKTISCH

  • Woensdag 10 oktober om 10u00 in Hoeselt.

  • Locatie: Acacialaan, 3730 Hoeselt

 

TIMING

10u00 Verwelkoming

10u10 Toelichting woonproject Middelste Kommen door ontwikkelaar Kolmont

10u30 Toelichting door burgemeester Werner Raskin

10u45 Vragen en fotomoment

11u00 Einde persmoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be