PERSUITNODIGING - Burgemeester Marnic De Meulemeester opent initiatief om grondwater te recycleren

Op de Saffrou-site in Oudenaarde kunnen inwoners van de stad vanaf woensdag gerecupereerd grondwater aftappen voor eigen gebruik. Het opgepompte water is afkomstig van de bouwwerken op de site. Met dit initiatief hoopt de Gentse projectontwikkelaar Revive een antwoord te bieden aan de droogteproblematiek in de regio.

Burgemeester Marnic De Meulemeester en Revive nodigen u uit om de nieuwe waterkraantjes aan de Saffrou-site in te huldigen. Heel de zomer lang zullen de inwoners van Oudenaarde hier gerecupereerd grondwater kunnen aftappen voor eigen gebruik. De burgemeester zal op woensdag 8 juli het eerste grondwater uit de kraantjes laten stromen.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via marthe@bereal.be of 0470 62 24 92.

 

PRAKTISCH

Datum: woensdag 8 juli om 11u

Locatie: Saffrou-site, langs de Blekerijstraat (Oudenaarde)

 

TIMING

11u00 - Verwelkoming door burgemeester Marnic De Meulemeester

11u10 - Toelichting van projectontwikkelaar Revive

11u20 - Fotomoment: Marnic De Meulemeester tapt als eerste water uit de kraantjes

11u30 - Einde / mogelijkheid tot interviews

Marthe Saelens

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be