Persuitnodiging: Burgemeester Bart De Wever opent nieuwe groene long van district Deurne: Park Eksterlaer

Met de officiële opening van Park Eksterlaer wordt een grote stap gezet in de ontwikkeling van het Antwerpse stadsdistrict Deurne. De nieuwe woonwijk krijgt er een groene long van zo’n 3 hectare bij, waar zowel aan natuur, sport en spel werd gedacht. Een mijlpaal in de transformatie die Deurne Zuid de voorbije jaren aan het ondergaan is.

Antwerps burgemeester Bart De Wever zal op woensdag 27 juni officieel Park Eksterlaer openen. Dat gebeurt samen met alle partners, waaronder AG Vespa, vastgoedontwikkelaars Vooruitzicht en Matexi, Woonhaven Antwerpen, en Stad Antwerpen. Met de opening is nu de eerste fase van de hele ontwikkeling afgerond.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via joachim@bereal.be of 0477 / 65 63 09 of 0475 / 85 73 38.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 27 juni om 14u00 op de site van Eksterlaer in Deurne (in de Schoggestraat).

Gezien de bouwwerken op Eksterlaer in volle gang zijn, is er helaas geen parkeermogelijkheid op de site zelf. Vlakbij in de buurt kan gemakkelijk geparkeerd worden. De locatie is echter ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

TIMING

14u00 verwelkoming door dhr. Luc Van Maercke, CEO Vooruitzicht

14u10 toespraak door burgemeester Bart De Wever en toelichting bij het project

14u20 officiële inhuldiging door het knippen van het lint + foto- en vraagmoment

14u30 hapje en een drankje

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be