PERSUITNODIGING - Burgemeester Alexander Vandersmissen legt eerste steen van duurzaamste woonwijk van de stad

In Mechelen legt burgemeester Alexander Vandersmissen samen met projectontwikkelaar Revive op dinsdag 1 december de symbolische eerste steen van de nieuwe Komet-wijk. Op de site waar vroeger de vervuilende metaalfabriek Comet stond, verrijst straks een van de groenste en duurzaamste nieuwe woonwijken van de stad. Met de eerste steenlegging is de officiële start van de bouw van de nieuwe Mechelse buurt gegeven.

Op de Komet-site in Mechelen bouwt de Gentse projectontwikkelaar Revive volop aan een nieuwe, duurzame woonwijk. Tussen de Vaart en de Koningin Astridlaan komen er in totaal 320 woningen, verspreid over ruim 40.000 m². De eerste bewoners kunnen er eind 2022 hun intrek nemen. En intussen loopt de verkoop als een trein. Al 8 op de 10 woningen zijn verkocht. 

Samen met burgemeester Alexander Vandersmissen en schepen van Ruimtelijke ordening en wonen, Greet Geypen, nodigt projectontwikkelaar Revive u uit voor de eerstesteenlegging van de nieuwe Komet-wijk. Hier zal u meer te weten komen over de precieze invulling van de site.

Interesse? Graag je komst bevestigen via marthe@bereal.be of 0470 62 24 92

 

PRAKTISCH 

Datum: dinsdag 1 december om 13u30 

Locatie: Koningin Astridlaan 130, 2800 Mechelen

TIMING

13u30 - Verwelkoming door burgemeester Alexander Vandersmissen

13u40 - Korte toelichting van Alexandre Huyghe, CEO van Revive

13u50 - Fotomoment van de eerstesteenlegging

14u00 - Einde / mogelijkheid tot interviews

Marthe Saelens

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be