PERSUITNODIGING: Bouw woonproject Francar op site van voormalige weverij in Deerlijk gaat van start

Op de site van de voormalige weverij Sitam in de Sint-Rochusweg, pal in het centrum van Deerlijk, gonst het opnieuw van de bedrijvigheid. De oude fabrieksgebouwen werden onlangs gesloopt en ION start nu met de bouw van Francar, een woonproject met 17 woningen en 31 appartementen rond een centrale, groene binnentuin. Met deze nieuwe woonbuurt wil ION inspelen op de nood aan betaalbare woningen voor jong en oud. 

Het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Deerlijk, projectontwikkelaar ION en bow architecten nodigen u op woensdag 17 november uit op de officiële start van de werken. Davy Demuynck (CEO ION), Claude Croes (burgemeester Deerlijk) en Pieter Verfaillie (zaakvoerder bow architecten) leggen samen de eerste steen en ​geven een stand van zaken over het project Francar en waarom dit project zo belangrijk is voor Deerlijk. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via lieven@bereal.be of 0478 41 95 65.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op woensdag 17 november om 12.30 uur.

Locatie: Sint-Rochusweg 50, 8540 Deerlijk.

TIMING

12u30: Ontvangst

12u45: Korte toelichting door Davy Demuynck (CEO ION), Claude Croes (burgemeester Deerlijk) en Pieter Verfaillie (zaakvoerder bow architecten)​​​​​

13u15: Officiële start van de werken (camera- en fotomoment)

13u30: Fingerfood & drankje

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be