PERSUITNODIGING: bouw van luxeproject aan historische Broeltorens officieel gestart

Op de site aan de historische Broeltorens in Kortrijk starten arbeiders met de bouw van het nieuwbouwproject ‘Residentie Broelhotel’. De plek waar vroeger hotel Broel op de Broelkaai in Kortrijk stond, maakt plaats voor een woonproject dat uit maar liefst zestien luxeflats, vier dakappartementen - waarvan één duplex - en vijf handelsruimtes op het gelijkvloers bestaat.

Projectontwikkelaar Global Estate Group en burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne, nodigen u uit voor de officiële eerste steenlegging op dinsdag 11 juni om 11u. Hier zal u meer te weten komen over de precieze invulling van de site én wordt het grote succes toegelicht.

 

Interesse? Graag je komst bevestigen via koen.cypers@bereal.be of 0486/ 916 966.

 

PRAKTISCH

Wanneer: dinsdag 11 juni van 11u tot 12u.
Adres: Broelkaai, 8500 Kortrijk

 

TIMING

11u: Verwelkoming

11u15: Toelichting Kathleen Dewulf & Vincent Van Quickenborne

11u40: Vragen & fotomoment

12u: Einde - drankje

Koen Cypers

Business Manager, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be