Persuitnodiging: Bouw nieuwe woonbuurt ‘Maarten’ gaat van start

De oude campus van AZ Sint-Maarten aan de Leopoldstraat in Mechelen gaat definitief tegen de vlakte. De nagenoeg 10.000 m² grote site wachtte op een herbestemming sinds de opening van het nieuwe AZ Sint-Maarten aan de Liersesteenweg in oktober 2018. De effectieve afbraakwerken gaan komende donderdag 25 februari van start. Op dezelfde plek verrijst weldra de compleet nieuwe woonbuurt 'Maarten'.

Projectontwikkelaar Ciril en schepen van Stedenbouw Greet Geypen vertellen er u graag meer over op een persmoment op donderdag 25 februari, om 10.30 uur.

Interesse? Graag uw komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475 85 73 38

PRAKTISCH

Datum: donderdag 25 februari 2021.

Locatie: aan de oude campus (hoek Leopoldstraat – Willem Rosierstraat). Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren.

Aan de aanwezigen zal gevraagd worden om hun gegevens te noteren i.v.m. contact tracing (naam + telefoonnummer).

TIMING

10.30 uur - Verwelkoming

10.45 uur -  Start persmoment met Pieter Vanhout (Ciril) en schepen van Stedenbouw Greet Geypen

10.55 uur - Vragenronde

11.05 uur - Fotomoment aan de projectsite + mogelijkheid tot afzonderlijke interviews

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be