Persuitnodiging: bol.com opent de deuren van uitgebreid fulfillment center in Waalwijk op 16 mei

Bol.com nodigt u graag uit op de officiële opening van het vernieuwde fulfilment center in het Nederlandse Waalwijk, vlak over de grens met België. Dat is de plek waar bol.com dagelijks orders van duizenden klanten en handelaars verwerkt. Tijdens een rondleiding krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen van bol.com in een van de meest duurzame logistieke gebouwen in Nederland en België. Er is ook voldoende ruimte om vragen te stellen aan Vincent Weijers, COO van bol.com en Joost Poelgeest, director Logistieke Infrastructuur van bol.com. 

Met de uitbreiding is dit logistiek center verdubbeld in omvang en herbergt het enkele nieuwigheden. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van een groot en innovatief shuttlesysteem dat de vervoersbakken met voorraadartikelen op het juiste moment naar de juiste orderpicker brengt. De energie die vrijkomt bij het afremmen van de shuttles wordt opgeslagen en hergebruikt. Daarnaast heeft de uitbreiding van het fulfilment center een zonnedak met 13.000 zonnepanelen, een transportband van tientallen kilometers en een groot aantal 3D-verpakkingsmachines.   

Voor in de agenda:  

Datum: Maandag 16 mei 2022 

Ontvangst: 14:00 uur  

Einde programma: 17:00 uur  

Locatie: Pakketweg 2, Waalwijk 

Meer informatie over het bol.com fulfilment center, het programma en de sprekers volgt later deze maand. In de tussentijd horen we graag alvast of u interesse heeft om bij de opening aanwezig te zijn.   

Hartelijke groet namens bol.com,  

Lies

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be