PERSUITNODIGING: Blankenberge krijgt nieuw bedrijvenpark van 17.000 m²

Binnenkort rijst een nieuw bedrijvenpark uit de grond in Blankenberge. De werken van project 'Tintersweghe' zijn zopas van start gegaan en het project kent nu al een groot succes door de grote vraag naar ruimte om te ondernemen in de regio. Het project komt er na een oproep van WVI waarbij projectontwikkelaar Hexagon samen met Goedefroo & Goedefroo architecten uit Wielsbeke, studiebureau Verhaeghe uit Loppem en landschapsarchitect Buro Groen uit Roeselare de plannen ontwierpen voor de inrichting van de site. 

Hexagon nodigt u op dinsdag 23 juni om 14u30 uit op het persmoment naar aanleiding van de start van de werken. Burgemeester Daphné Dumery, Dhr. Geert Sanders van de WVI en Jelle Vandendriessche, bestuurder van Hexagon, zullen alledrie een woordje uitleg geven over het project en waarom dit project zo belangrijk is voor regio Blankenberge. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op dinsdag 23 juni om 14u30. 

Adres: Langs de as Blankenberge - Brugge ter hoogte van Brugse Steenweg 81, 8370 Blankenberge. 


TIMING

14u30: Verwelkoming

14u35: Korte toelichting door burgemeester Daphné Dumery, Dhr. Geert Sanders (WVI) en Jelle Vandendriessche (Hexagon) 

15u: Q&A

15u15: Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

Hannelore Schmid

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be