PERSUITNODIGING: Antwerpen krijgt ‘zwevende’ appartementen

Antwerpen krijgt er een nieuwe landmark bij, vergelijkbaar met het Havenhuis en het MAS. Het gaat om de historische, leegstaande Montevideopakhuizen op ‘t Eilandje die deels omgevormd worden tot hippe kantoorruimtes. Het zal echter vooral het nieuwe residentiële deel ernaast zijn dat in het oog zal springen. Daar zullen namelijk zwevende luxe appartementen komen.

Projectontwikkelaar DCA nam speciaal voor dit project een team van toparchitecten onder de arm en wil u graag, samen met de stad Antwerpen, uitnodigen voor het officiële persmoment op dinsdag 7 mei om 11u. Dan zijn de werken alvast gestart en krijgt u uitleg over het opmerkelijke project.

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94.

PRAKTISCH

Wanneer: dinsdag 7 mei van 11u tot 12u

Adres: Montevideo pakhuizen op 't Eilandje -  kruising Braziliëstraat-Montevideostraat-Kattendijkdok-Westkaai

TIMING

11u: Verwelkoming

11u15: Toelichting door bouwbedrijf en projectontwikkelaar DCA, schepen van haven, stadsontwikkeling en ruimtelijke ordening Annick De Ridder en architect Philip Mortelmans van M2 Architecten

11u40: Vragen & fotomoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be