PERSUITNODIGING: Afbraakwerken voormalige stadsboerderij in Nieuwpoort gaan van start

 

De voormalige stadsboerderij ‘Hoeve Van Landtschoote’ in Nieuwpoort krijgt een nieuwe bestemming. Een boerderij uitbaten in de stad kan vandaag niet meer en dus maakt de site plaats voor ‘Hof ten Yser’, een nieuwbouwproject met 42 luxueuze appartementen en een handelspand, verdeeld over twee gebouwen rond een prachtige, groene binnentuin.

Het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Nieuwpoort en projectontwikkelaar ION nodigen u op dinsdag 12 oktober uit op de symbolische start van de afbraakwerken. Kristof Vanfleteren (CEO ION), Jozef Hessel (CEO A1AR architecten) en Geert Vanden Broucke (burgemeester Nieuwpoort) geven daarbij uitleg en duiding.

Interesse? Graag je komst bevestigen via lieven@bereal.be of 0478 41 95 65.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 12 uur.

Locatie: Ingang aan de rotonde aan het begin van de Koningin Elisabethlaan.

Parkeren kan in de Ieperstraat of op Parking Kaai.

TIMING

12u: Verwelkoming

12u15: Korte toelichting door Kristof Vanfleteren (CEO ION), Jozef Hessel (CEO A1AR architecten) en Geert Vanden Broucke (burgemeester Nieuwpoort)​​​​​

12u45: Symbolische start afbraakwerken (camera- en fotomoment)

12u50: Mogelijkheid tot interviews

13u30: Einde

Lieven Van den Bogaerd

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be