Persuitnodiging: Aalsters schepen Maarten Blommaert (N-VA) sloopt eerste muur voormalig tuincentrum Van Gucht

Maandag 30 mei 2022 – Aalsters schepen voor Ruimtelijke Ordening Maarten Blommaert (N-VA) zal op vrijdag 3 juni zijn werkmanplunje aantrekken om een eerste muur te slopen van het voormalig tuincenter Van Gucht. Daarmee geeft hij officieel het startschot van de bouw van een groot en vooral duurzaam nieuwbouwproject van projectontwikkelaar Groep Huyzentruyt.

Omdat de start van de sloop toch wel een belangrijke mijlpaal is voor dit project, nodigt Groep Huyzentruyt de directe buurtbewoners uit om hen over de toekomstige plannen te informeren. Een lekkere mocktail, glaasje bubbels en heerlijke ijsjes zullen dan ook niet ontbreken.

Interesse? Graag even je komst bevestigen via jurgen.eeckhout@bepublicgroup.be of via 0478 48 52 40.

Praktisch:

Het persmoment gaat door op vrijdag 3 juni om 14 uur.

Adres: De Vilanderstraat Aalst

Timing:

13.45 uur: Verwelkoming pers en buurtbewoners

14 uur: Start persmoment met speeches Kaat Decock (directeur Projectontwikkeling Groep Huyzentruyt), schepen van Ruimtelijke Ordening Maarten Blommaert en Paul Vangheel van Fluvius

14.20 uur: Q&A

14.30 uur: Fotomoment met sloop eerste muur aan de De Vilanderstraat door schepen Maarten Blommaert en mogelijkheid tot individuele interviews.

Aansluitend kan je genieten van heerlijke ijsjes, mocktails of een glaasje bubbels van onze foodtruck.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be