PERSUITNODIGING

Kantoor van de toekomst houdt werknemers fit en gezond

Langs de E40 in Drongen starten de werken van In The Yard, een innovatief en uiterst duurzaam kantoorcomplex dat een antwoord biedt op het nieuwe werken na corona. Het complex wordt dankzij de modernste bouwtechnieken niet alleen één van de duurzaamste kantoorgebouwen van ons land, er wordt ook veel aandacht besteed aan de fysieke en mentale gezondheid van de gebruikers.  Zo krijgt de site onder meer een binnentuin mét winterterras, een daktuin en zelfs een padelterrein. 

Bouwgroep Camino nodigt u op dinsdag 18 mei om 11u graag uit op het persmoment waar het project voor het eerst gedetailleerd wordt voorgesteld. Joost Callens, CEO van Camino, Olivier Salens, zaakvoerder-architect van Salens Architecten en Steve Van Ryckeghem, landschapsarchitect van Buitenruimte zullen een woordje uitleg geven over het project en waarom het zo belangrijk is voor de regio en de kantorenmarkt. 

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94. 

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op dinsdag 18 mei om 11u

Adres: Landegemstraat 10 - 9031 Drongen

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren.

TIMING 

11u: Verwelkoming en toelichting door Joost Callens, Olivier Salens en Steve Van Ryckeghem

11u30: Q&A

11u40: Camera- en fotomoment + mogelijkheid tot interviews 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be