PERSUITNODIGING: Keerbergen krijgt er nieuwe groene woonwijk bij

De Keerbergenaar krijgt er een nieuwe groene én gezonde woonwijk bij. Met 76 woningen op 4,5 hectare is de verkaveling meteen de grootste die Keerbergen de laatste 30 jaar gekend heeft. En opmerkelijk: de site - die vroeger vervuild was - werd intussen gesaneerd én krijgt er meer dan 1 hectare groen bij.

De gemeente Keerbergen en projectontwikkelaar Abric nodigen u graag uit voor het officiële persmoment op woensdag 23 januari om 11u. Dan zal het project ‘De Zandjan’ voor het eerst gedetailleerd voorgesteld worden, wordt er meer uitleg gegeven over de sanering van de bodem én kunnen de journalisten een kijkje nemen op de site.

 

Interesse? Graag je komst bevestigen via hannelore@bereal.be of 0485 83 70 94.

 

PRAKTISCH

Wanneer: woensdag 23 januari van 11u tot 12u.

Adres: Bakestraat in Keerbergen.

 

TIMING

11u: Verwelkoming

11u15: Toelichting projectontwikkelaar Abric + schepen van Ruimtelijke Ordening Marc Vangrunderbeeck 

11u40: Vragen & fotomoment

Hannelore Schmid

PR-consultant, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be