Persuitnodiging Hertogensite: werken aan grootste Leuvense binnenstedelijke ontwikkeling officieel gestart

De bouwwerken van de langverwachte en grootste binnenstedelijke ontwikkeling van Leuven worden morgen officieel in gang getrapt. De Hertogensite zal volledig worden heropgewaardeerd. Opmerkelijk aan het project is bovendien dat de Dijle binnenkort opengelegd zal worden. En het zal niet beperkt blijven tot dit soort opvallende plannen.

Schepen van Ruimtelijke Ordening Carl Devlies en de Leuvense projectontwikkelaar Resiterra willen de officiële start van de werken dan ook graag aangrijpen om dieper in te gaan op een aantal plannen die concreet op tafel liggen. Daarom nodigen ze u graag uit op donderdag 22 februari om 12u00.

Interesse? Graag je komst even bevestigen via tom@bereal.be of 0495 / 46 74 49.

PRAKTISCH

Het persmoment vindt plaats op donderdag 22 februari om 12u00 op de Hertogensite in Leuven. (Minderbroedersstraat 12, 3000 Leuven)

TIMING

12u00 Verwelkoming

12u15 Toelichting schepen Carl Devlies + projectontwikkelaar Resiterra

12u45 Rondleiding + vragen & fotomoment

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be