PERSUITNODIGING

Janseniuspark legt verborgen stukje Middeleeuws Leuven bloot

Vier jaar geleden was er nog een grijze, betonnen parking van de KU Leuven ter hoogte van de Minderbroedersstraat. Nu is er het fonkelnieuwe Janseniushof met een splinternieuw park, dat ook een nieuw stukje historisch Leuven blootlegt. 

De Leuvense projectontwikkelaar Resiterra legt vrijdagvoormiddag 30 juni om 10u00 een voetgangersbrug aan in het park die het nieuwe stukje Leuven moet verbinden met de rest van het stadscentrum. De aanleg van de voetgangersbrug zorgt meteen voor een betere toegankelijkheid naar het stadscentrum toe. 

Tijdens een kort persmoment geven projectontwikkelaar Resiterra en schepen van Ruimtelijke Ordening Carl Devlies meer uitleg over het nieuwe park, de voetgangersbrug, en het verborgen stukje Leuven. Interesse? Graag je komst even bevestigen via koen.cypers@bereal.be.

 

PERSCONFERENTIE - 30 JUNI 2017

TIMING 

10u00        Verwelkoming

10u15        Toelichting van Erik Van Hoof (Directeur Resiterra) en schepen Carl Devlies

10u30        Aanleg van de voetgangersbrug

10u45        Vragen, fotomoment

 

LOCATIE

Minderbroedersstraat 12, Leuven 3000

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be