Patisserie Verschueren maakt plaats voor immokantoor

Heylen Vastgoed opent nieuw kantoor in Mortsel

Mortsel krijgt er een nieuw vastgoedkantoor bij. Meer bepaald in de Antwerpsestraat, waar jarenlang lekkernijen over de toonbank schoven bij ‘patisserie Verschueren’. Met dit nieuwe kantoor wil de vastgoedmakelaar de regio ten zuiden van Antwerpen - tussen Antwerpen, Mechelen en Lier - nog beter bedienen. Hiermee staat de teller bij Heylen Vastgoed meteen op elf kantoren, verspreid over de volledige provincie Antwerpen. De renovatiewerken zijn inmiddels van start gegaan zodat het nieuwe kantoor begin september de deuren kan openen. De makelaarsgroep bestaat dit jaar vijftien jaar en blijft inzetten op groei. Sinds het begin van 2020 opende Heylen Vastgoed reeds drie nieuwe kantoren: in Geel, in Deurne en nu ook in Mortsel.

Het pand in de Antwerpsestraat staat bekend om de vorige eigenaar ‘patisserie Verschueren’ die er gedurende jaren aanwezig was en ligt vlakbij het gerenoveerde gemeenteplein én langs een drukke invalsweg richting Antwerpen. Via deze vestiging wil Heylen Vastgoed nog sterker aanwezig zijn in de regio ten zuiden van Antwerpen - tussen Antwerpen, Mechelen en Lier - om zo die markt nog beter te bedienen. 

“We merken een enorme toename in onze zoekersdatabase van kandidaat-kopers die in de rand van Antwerpen willen wonen. Wanneer we in deze regio woningen of appartementen in onze portefeuille hebben, zijn deze vaak binnen de twee weken verkocht. De opening van een lokaal kantoor om de mensen hier nog beter en nog sneller van dienst te kunnen zijn, is dus een logische volgende stap.”

Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed 

Constante groei 

Lokale verankering en aanwezigheid in zo’n belangrijke regio dragen bij tot de verdere uitrol van Heylen Vastgoed in de provincie. In dit elfde kantoor gaan vier nieuwe werknemers aan de slag en komen alle afdelingen aan bod: verhuur, verkoop, nieuwbouw, beheer van huurpanden én verkoop van exclusieve panden van Heylen Exclusief.

“We zijn zeer tevreden dat we intussen ons elfde kantoor kunnen openen. 2020 is een raar jaar, ook in vastgoedland, maar sinds de heropstart begin mei hebben wij niet stilgezeten. We merken dan ook dat de interesse in vastgoed nog steeds zeer groot is. Daarom zijn we ook enorm blij dat we nu ook deze kant van de provincie beter kunnen bedienen via dit kantoor.”

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed 

De renovatiewerken aan het pand zijn zopas van start gegaan en als alles volgens plan verloopt kan het kantoor begin september de deuren openen. Heylen Vastgoed heeft elf kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en nu ook Mortsel. 


 

Yves Vervliet

Sales Manager, Heylen Vastgoed

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be