Opmerkelijk pand 'Villa Onassis' staat te koop

Nieuws kan soms als een lopend vuurtje rond gaan. Zo staat sinds kort de voormalige villa van Athina Onassis, kleindochter van Jackie Kennedy, te koop in de Kempen. Vastgoedspecialist Hillewaere, die instaat voor de verkoop, kreeg al snel de vraag van een journalist of dat klopte. CEO Roel Druyts beantwoordde zijn vragen meteen op zeer open en professionele wijze.

Bron: HET LAATSTE NIEUWS - 11/01/2018

Te koop: Vlaamse villa van Athina Onassis

Na een lange vechtscheiding knipt Ahtina Onassis (32, foto), ooit nog de rijkste vrouw ter wereld, haar laatste band met ons land door.

De villa van de kleindochter van de steenrijke Griekse reder Aristoteles Onassis staat te koop. Voor het huis aan de Ganzendreef in Oud-Turnhout willen zij en haar intussen ex-man, de Braziliaan Alvaro Affonso de Miranda, nog 1,75 miljoen euro. "De villa stond leeg in augustus, en is nu instapklaar gemaakt", zegt Roel Druyts van vastgoedmakelaar Hillewaere.

Onassis en haar man lieten ook een 'panic room' in het huis bouwen, met twee dikke stalen deuren die een deel van de bovenverdieping hermetisch afsluiten. Onassis was namelijk bang dat zij ontvoerd zou worden voor losgeld. Opvallend: de vraagprijs voor de villa is nu een stuk lager. Het koppel betaalde er in 2010 - toen nog dolgelukkig - 2,9 miljoen euro voor. (SSL)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be