Negen van de tien deelnemers bootcamp aan de slag bij Heylen Vastgoed

Vastgoedmakelaar organiseert wegens groot succes tweede editie in januari 2022

De eerste bootcamp van Heylen Vastgoed - een exclusieve én betaalde opleiding in de vastgoedsector - is een groot succes. Maar liefst negen van de tien deelnemers – uit een selectie van bijna 200 kandidaten - slaagden na de 3 weken durende opleiding in de schriftelijke en mondelinge tests en zijn sinds begin deze week al aan de slag bij de vastgoedmakelaar. Daarmee zijn alle vacatures echter nog lang niet ingevuld. Begin volgend jaar volgt dan ook een nieuwe bootcamp. Inschrijven kan tot en met 30 november.

Heylen Vastgoed is één van de snelst groeiende vastgoedmakelaars in Vlaanderen. De vastgoedmakelaar telt vandaag 14 kantoren in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen en verkoopt en verhuurt woningen in vier Vlaamse provincies. Door die enorme groei én de enorme activiteit op de vastgoedmarkt moet Heylen Vastgoed noodgedwongen continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

In de zomer kwam Heylen met een origineel idee op de proppen: schoolverlaters, pas afgestudeerden, mensen op zoek naar een carrièreswitch of simpelweg mensen die de bruisende wereld van het vastgoed wilden leren kennen konden gedurende drie weken een exclusief bootcamp volgen. Met succes, zo blijkt.

“We zijn zeer blij dat we dankzij de eerste bootcamp deze week 9 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Zij slaagden aan het einde van de drie weken durende opleiding in pittige schriftelijke en mondelinge tests en hebben bewezen dat ze voldoende kennis, doorzettingsvermogen en ‘goesting’ hebben om aan de slag te gaan in de vastgoedsector.”

Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Tweede editie

Door de massale belangstelling voor de eerste bootcamp – Heylen Vastgoed kreeg bijna 200 kandidaturen binnen – én de goede resultaten van de geselecteerde deelnemers heeft de Antwerpse vastgoedmakelaar nu al beslist om een tweede editie van de bootcamp te organiseren. Want ondanks het feit dat er 9 nieuwe medewerkers aan de slag zijn in het bedrijf, blijft de nood aan extra personeel groot.

“We hebben vandaag 26 vacatures en doordat we met de regelmaat van een klok nieuwe kantoren openen zal het aantal vacatures niet snel dalen. Post-corona is de vastgoedmarkt werkelijk ontploft. Door de beslissing van de Vlaamse regering om de registratierechten op de eerste woning te verlagen naar 3 procent zal de vastgoedmarkt de komende maanden zeker niet afkoelen. Werk genoeg dus bij Heylen Vastgoed.”

Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed

Praktisch

De tweede bootcamp start op 17 januari 2022 en zal 15 werkdagen duren. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 30 november inschrijven door een mail te sturen naar bootcamp@heylenvastgoed.be.

Meer info over de bootcamp op www.heylenvastgoedbootcamp.be. Een overzicht van alle vacatures  - op dit ogenblik 26 – vind je op https://www.heylenvastgoed.be/nl/over-ons/vacatures

Yves Vervliet

Sales Manager, Heylen Vastgoed

Lieven Van den Bogaerd

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be