Officieel: Land Invest Group nu volledig in handen van Triple Living

Vandaag bereikten Triple Living en Luiks pensioenfonds Ogeo Fund een onderling akkoord over de overname van de 50% aandelen van Ogeo Fund in Land Invest Group (LIG). Daarmee is de Antwerpse projectontwikkelaar nu voor 100% eigenaar van het voormalige Land Invest. Ook alle rechten en verplichtingen die Ogeo Fund had met betrekking tot Land Invest zijn hiermee overgenomen door Triple Living.

De onderhandelingen met Ogeo Fund verliepen bijzonder constructief en de overname wordt door beide partijen beschouwd als het scenario met optimale uitkomst. Ogeo Fund staat haar aandelen in LIG af conform de financiële objectieven die initieel genomen werden voor de investering in LIG. Triple Living wil zich nu in de eerste plaats focussen op de voorbereiding en kwaliteitsvolle ontwikkeling van de lopende projecten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be