Isabelle Vermeir wordt nieuwe CEO van Century 21 Benelux

Isabelle Vermeir (43) wordt de nieuwe CEO van Century 21 Benelux. Dat maakt de grootste vastgoedgroep van ons land bekend na de beslissing van Grégory Maquet, mede-eigenaar van het bedrijf om de operationele leiding uit handen te geven.

Century 21 Benelux veranderde medio 2014 van eigenaar, waarna de vastgoedgroep een forse groei kende. Het was Grégory Maquet die de groep het voorbije jaar sterk herstructureerde, wat zich in positieve resultaten vertaalde. Century 21 Benelux kende één van zijn beste jaren sinds het ontstaan in België en heeft zijn tweede plaats op Europees niveau kunnen verstevigen. 

Grégory Maquet wou de komende maanden reeds de operationele leiding uit handen geven aan het directieteam (Isabelle Vermeir en Jeanette Perau) dat samen met hem de voorbije maanden en jaren voortreffelijk werk verrichtte. Naar aanleiding van de commotie rond het persoonlijke juridisch dispuut rond hem, heeft hij besloten om de reeds uitgetekende procedure te versnellen. Dit in het belang van het merk Century 21. 

Concreet betekent dit dat Isabelle Vermeir CEO wordt van het bedrijf Century 21 Benelux. Zij zal met fierheid de waarden van het bedrijf vertegenwoordigen. 

“De voorbije maanden hebben we samen een fantastisch parcours afgelegd, maar het belang van het merk ‘Century 21’ gaat voor mij boven alles. Ik heb het geluk altijd omringd te zijn geweest door een bijzonder sterk team, waardoor het nu evident is om de operationele leiding aan Isabelle Vermeir over te laten.”

Grégory Maquet

Isabelle Vermeir begon haar carrière bij Century 21 achttien jaar geleden en was tot op heden al actief als operationeel directeur. Als nieuwe CEO wijst ze op het sterke parcours dat de groep de laatste jaren aflegde en zegt ze de ingeslagen weg van vernieuwing verder te willen zetten.

“Het is voor mij een eer om dit mooie verhaal verder te zetten, gezien de sterke basis. De uitdagingen die er in de vastgoedsector zijn, zijn enorm en dus zullen we er de komende maanden en jaren alles aan doen om samen onze marktleiderspositie verder te versterken.”

Isabelle Vermeir, CEO Century 21 Benelux

Dajo Hermans

Bereal

Isabelle Vermeir

CEO Century 21 Benelux, Century 21 Benelux

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be