Investeerders lopen warm voor meest exclusieve appartementencomplex van ons land

Optima Global Estate rondt eerste ruwbouwfase succesvol af

Het moeten zowat de meest exclusieve appartementen van ons land worden, maar nog vooraleer ze gebouwd zijn is al éénderde ervan verkocht. Het gaat om The Cond’Or Residence, één van de meest luxueuze complexen aan de Brusselse Guldenvlieslaan. Eén van de vier duurste flats - met een prijskaartje tot zo’n 4,4 miljoen euro - is intussen al verkocht. De ruwbouw is sinds vorige week af, de voorlopige oplevering is voorzien voor medio 2016.

                                                       ***

Eind 2013 gaf vastgoedontwikkelaar Optima Global Estate het startschot voor de bouw van The Cond’Or Residence. En het mag duidelijk zijn dat er daarmee ongezien hoog wordt gemikt, zowel qua ligging en architectuur als qua interieur en service. Het complex vlakbij de beurs, de Grote Zavel en de Europese wijk biedt zo het mooiste van de hoofdstad van Europa. Voor de architectuur wordt beroep gedaan op Jaspers-Eyers & Partners, één van de meest gerenommeerde architectenbureaus in België en Europa.

Intussen is de ruwbouw gefinaliseerd en wordt er werk gemaakt van het eerste modelappartement, waarbij je fysiek letterlijk al de luxe kan instappen. Maar opmerkelijk: ook zonder modelappartement vinden investeerders vlot de weg naar The Cond’Or Residence. Zo zijn vandaag al 23 van de 75 appartementen verkocht, of niet minder dan 1 op 3 luxe-appartementen heeft al een eigenaar gevonden.  

“De nieuwe eigenaars, tot nu toe vooral investeerders met de Belgische nationaliteit, kunnen rekenen op materialen en producten van de hoogste kwaliteit. Gaande van eiken vloeren, marmertabletten en afwerking in natuursteen tot apparaten die op afstand bediend kunnen worden via een geïntegreerd automatiseringssyteem, en andere snufjes. ”

Kristof Serlet, woordvoerder en commercieel directeur bij Optima Global Estate

Hoe hoger, hoe duurder

Het hele complex bevat 75 luxeappartementen van 1 tot 3 slaapkamers met een bewoonbare oppervlakte tussen 61 m en 330 m². De prijzen beginnen vanaf 297.000 euro maar kunnen in extremis oplopen tot 4,4 miljoen euro of 12.000 euro/ m². Daarmee behoren de appartementen tot de één van de duurste op Belgische bodem. Het meest prijzige pand in ons land stond op zo’n 23.000 euro/ m², het tweede duurste op 10.000 euro/ m².  

“Hoe hoger je bij The Cond’Or gaat, hoe prijziger de appartementen worden. De twee penthouses op de negende verdieping staan het hoogst geprijsd, gevolgd door twee units op de achtste verdieping. Deze appartementen blijven casco tot verkoop - wat wil zeggen dat ze niet kant-en-klaar worden afgewerkt - zodat de koper zelf zijn inrichting kan kiezen.”

Kristof Serlet

Hotelservice

Ook opvallend: alle appartementeigenaars kunnen kiezen voor een aparte hotel-upgrade, een nieuwe trend die komt overgewaaid uit de States. Daarbij worden de bewoners bediend zoals in een hotel. Zo zullen ze constant van verse handdoeken, vers linnen en dergelijke meer worden voorzien. Daarnaast worden er ook meubelpakketten aangeboden, waaraan een prijskaartje tussen 10.000 en 70.000 euro vasthangt.

De voorlopige oplevering van het hele complex is alvast voorzien voor midden 2016.  

 

Alle info en beelden: www.the-condor-residence.com. We kunnen eveneens beeldmateriaal per mail aanleveren.

 

Dajo Hermans

Bereal

Kristof Serlet

commercieel directeur, Optima Global Estate

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be