Huizenjagers kunnen voor het eerst woningen virtueel bezichtigen samen mét makelaar

Hillewaere Vastgoed lanceert nieuwe technologie als alternatief voor fysieke bezoeken

Huizenjagers die op korte termijn een woning willen bezoeken mét een makelaar, kunnen dat voortaan ook volledig digitaal. Vastgoedgroep Hillewaere, een van de grootste Antwerpse makelaars, lanceert als allereerste digitale rondleidingen mét een makelaar.  Dankzij de nieuwe technologie kunnen kandidaat-kopers woningen volledig in 3D bezoeken en een makelaar live in de woning ontmoeten en vragen stellen.

Sinds de start van de nieuwe (gedeeltelijke) lockdown is het voor huizenjagers in ons land opnieuw moeilijk om een klassiek plaatsbezoek met een makelaar in te plannen. Om te vermijden dat er opnieuw lange wachtlijsten ontstaan, lanceert Hillewaere daarom een stevig coronaproof alternatief.

“Elk pand in 3D bekijken kan al langere tijd bij ons, maar nu leggen we daar technologisch nog een laag overheen door de échte makelaar in een virtueel bezoek te integreren. Je wil als potentiële koper dan ook onmiddellijk goed geïnformeerd worden en een makelaar is daarbij een absolute meerwaarde.”

Roel Druyts, CEO van HIllewaere Vastgoed

Concreet kan je het complete aanbod van Hillewaere - vandaag een 1.000-tal panden - volledig in 3D én samen met een makelaar digitaal bezoeken. Van thuis uit, op de eigen computer, tablet of smartphone. De makelaar leidt je rond en, net zoals bij een fysiek bezoek, vertelt hij over de eigenschappen van de woningen en kan hij jouw vragen meteen beantwoorden.

Huzarenstukje

Een virtueel bezoek mét makelaar plannen kan heel eenvoudig. Geïnteresseerden kunnen via de website of telefonisch een afspraak maken en krijgen vervolgens een weblink doorgestuurd waarop ze op het afgesproken tijdstip klikken. Er hoeft niets vooraf gedownload te worden en de makelaar wacht de bezoeker op in de online omgeving. Meteen daarna kan de interactieve live rondleiding starten.

“Technologisch is dit een huzarenstuk, maar we hebben geleerd uit de vorige lockdown. We hebben nu een technologie in huis gehaald waarmee de makelaar en de kandidaat-kopers tijdens een virtueel bezoek elkaar ook real time kunnen zien. En dat zorgt voor een nog betere ervaring. Het is alsof je écht in de woning rondwandelt. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier mensen die in deze coronatijden dringend op zoek zijn naar een woning ten allen tijde onmiddellijk verder kunnen helpen. En dat mét professionele begeleiding.”

Roel Druyts, CEO van HIllewaere Vastgoed

Roel Druyts

CEO, Hillewaere Vastgoed

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be