Huisbezoeken opnieuw toegelaten: Heylen Vastgoed zet vol in op Lierse huizenmarkt

Antwerpse vastgoedmakelaar verhuist naar groter, coronaproof kantoor

Nu er duidelijkheid is over de plaatsbezoeken duwt de bekende Antwerpse vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed het gaspedaal in Lier vol in. Zo gaan zij er vanaf nu volop aan de slag én wil de groep de komende jaren nog meer woningen verkopen en verhuren in Lier en omstreken. Daarvoor verhuisde ze haar kantoor naar de Antwerpsesteenweg, op de plaats waar vroeger Burovorm - een winkel met kantoormeubilair - stond.  Ook de extra visibiliteit en ruime werkruimte hebben de immomakelaar over de streep getrokken om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Broodnodig want intussen komen er al tal van vragen van huizenjagers binnen.

Ondanks de onduidelijkheid rond plaatsbezoeken, werkte de Antwerpse vastgoedmakelaar de voorbije weken hard verder achter gesloten deuren. Maar nu het voor vastgoedmakelaars opnieuw toegelaten is om  - mits de nodige maatregelen - huisbezoeken te organiseren, gaat Heylen Vastgoed terug volop aan de slag. Sterker nog: Heylen Vastgoed ging prompt aan de slag in een nieuw kantoor in Lier. Ze verhuisden van hun oude stek in de Berlarij naar een groter, mooier pand op de Antwerpsesteenweg.

Die stap hoeft niet te verbazen want volgens Heylens Vastgoed is de regio steeds aantrekkelijker voor huizenjagers. Er is vooral veel interesse naar panden met een ruim terras of grote tuin. 

“De mensen staan door de huidige crisis veel meer stil bij hun eigen wooncomfort. Ze willen - als het kan - groter wonen, meer ruimte om gemakkelijker van thuis uit te kunnen werken en meer groen om te ontspannen. Lier en omstreken is wat dat betreft nog steeds een aantrekkelijke en betaalbare optie.”

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed 

Coronaproof 

Het nieuwe kantoor is volledig coronaproof ingericht. Zo wordt er voldoende ruimte tussen de bureaus voorzien, staat er plexiglas waar nodig en moet iedereen zijn handen ontsmetten bij het binnenkomen. De vastgoedmakelaar vindt het belangrijk dat het team de huizenjagers, nu meer dan ooit, op een veilige manier kan bedienen in de kantoren.

“De vastgoedmarkt kende een succes na de lockdown in het voorjaar. We hebben met ons team, in de verschillende kantoren, niet stilgezeten. Maar sinds de tweede lockdown was het voor onze sector roeien met de riemen die we hadden. Gelukkig is er nu duidelijkheid over hoe we de plaatsbezoeken alsnog, in alle veiligheid, kunnen uitvoeren. Om de kandidaat-kopers- en huurders zo goed mogelijk te helpen, is dit wel nodig. We merken dat er terug enorm veel aanvragen binnenkomen, nu het ook helder is voor de consument.”

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed 

Goede bediening van de regio

Door de grote interesse in vastgoed en de uitbreiding van de activiteiten in de regio is de verhuis broodnodig. Het nieuwe kantoor ligt langs een van de drukste kruispunten van Lier en zorgt dus meteen voor heel wat visibiliteit. 

“Ons kantoor aan de Berlarij was al een tijdje te klein geworden om vlot te kunnen werken, zeker in deze periode. Bovendien is de centrale ligging van dit nieuwe kantoor, waar heel wat mensen langskomen, belangrijk in onze business. In dit kantoor beschikken we over meer dan 200 m² aan werkruimte, en daar zullen zowel onze klanten als onze medewerkers goed gebruik van kunnen maken.”

Yves Vervliet, Verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed 

Uitbreiding van het team 

In het nieuwe kantoor gaan vier medewerkers aan de slag en kunnen klanten terecht voor verkoop en verhuur van residentieel vastgoed, nieuwbouwprojecten, property management én exclusief vastgoed via de tak Heylen Exclusief. In de nabije toekomst wil de vastgoedmakelaar in Lier nog nieuwe werkkrachten aanwerven om de blijvende groei in de regio te ondersteunen. 

Heylen Vastgoed bestaat sinds 2005 en heeft intussen elf kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en Mortsel.

Yves Vervliet

Verantwoordelijke Verkoop, Heylen Vastgoed

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be