Hillewaere Verzekeringen trekt naar nieuw kantoor in Genk

Verzekeringsgroep zet verder in op regionale hubs

Een nieuw en duurzaam kantoor op een toplocatie in Genk, geeft Hillewaere Verzekeringen nog meer slagkracht in de regio. De strategische uitvalsbasis op de Jaarbeurslaan 29 bus 1B opende zopas haar deuren. “Het pand past perfect bij ons groeiverhaal om in te zetten op vernieuwing én is gemakkelijk bereikbaar voor de klanten”, zegt kantoorverantwoordelijke Ann Steegmans. Hiermee maakt de verzekeringsgroep meteen ook de beloftes van het overnameverhaal waar.

Hillewaere Verzekeringen – die het voorbije jaar maar liefst 9 overnames waarmaakte – verhuist in Genk naar de Jaarbeurslaan op een strategische locatie waar meerdere bedrijven huizen. Sinds 2021 is Hillewaere Verzekeringen actief vanuit Genk door de overname van Duwel & Partners die voorheen onder die naam terug te vinden was aan de Pastoor Raymaekerstraat. Het gebouw is ontworpen met het oog op duurzaamheid met energiezuinige systemen en veel natuurlijke lichtinval die bijdraagt aan een gezonde werkomgeving voor de medewerkers. ​ Het filiaal komt hiermee onder de vleugels van het Hasseltse kantoor en bouwt zo meteen de regionale Limburgse hub mee uit.

Ondersteuning

Sinds de integratie binnen de Hillewaere Groep kunnen de regionale kantoren veel meer als één grote groep fungeren en expertise met elkaar delen. Zo blijven de medewerkers van de kantoren in Genk en Hasselt ‘hybride’ werken, maar kunnen ze ook altijd terugvallen op de backoffice van het landelijke hoofdkwartier in Turnhout. Beide Limburgse teams zullen werken onder leiding van Jurgen Nelissen en Ann Steegmans.

“Onze teams in Genk en Hasselt staan dagelijks met elkaar in contact en er zijn medewerkers die ook fysiek op beide locaties werkzaam zijn. Samen fysiek rond de tafel zitten blijft ontzettend belangrijk in onze sector. Zo ontvangen we onze klanten ook graag bij ons op kantoor in plaats van steeds via de digitale weg een dossier te bespreken.” Ann Steegmans, kantoorverantwoordelijke Hillewaere Genk

Lokale groei

Het Genkse kantoor zet zowel in op particuliere cliënten als de bedrijven. Het biedt op die manier een breed scala aan verzekeringen aan, steunend op een ervaren team met verschillende expertises. Om die expertise uit te breiden is het kantoor ook op zoek naar nieuwe medewerkers. Enerzijds door intern vanuit de grotere Hillewaere Verzekering-groep medewerkers te laten doorgroeien, maar ook door nieuwe krachten kansen te geven zich te ontplooien als Hillewaere-medewerker in de verzekeringssector.

“Door deze nieuwe locatie worden we nog toegankelijker voor de klant. Niet alleen onze bereikbaarheid is hierbij van belang, maar ook het feit dat we specifieke expertise met elkaar kunnen delen om aan ieders noden tegemoet te komen. Zo ben ik zelf gespecialiseerd in risicoanalyses voor bedrijven, maar kan een andere collega bijvoorbeeld meer vertellen over pensioenplanning. We proberen met ons bestaand team en toekomstige nieuwkomers nog meer te voldoen aan de behoeften van elke bestaande of potentiële cliënt.” Luigi Cagnazzo, Risicospecialist bedrijven Hillewaere Genk

Strategische locatie

Voor die groei is een strategische uitvalsbasis nodig. De Jaarbeurslaan loopt recht naar het centrum van Genk, maar bevindt zich net buiten de drukte. Hierdoor ben je als klant zeker van de nodige parkeermogelijkheden. Het nieuwe kantoor ligt vlakbij de Limburghal en de Hasseltweg, die Hasselt en Genk verbindt. Ook de E314 bevindt zich op nog geen 10 minuten rijden.

Het team is er intussen sinds enkele dagen aan de slag en de klanten kunnen er voortaan terecht. ​

Ann Steegmans

Kantoorverantwoordelijke Genk, Hillewaere Verzekeringen

Hannelore Schmid

Senior PR Consultant, Bepublic Group

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be