Heylen Vastgoed wil Limburgse vastgoedmarkt veroveren met nieuw kantoor in Hasselt

Grootste Antwerpse makelaar opent er op termijn nog twee nieuwe kantoren

Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Op termijn opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is als eerste aan bod. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee. Zo komt de Limburgse teller op vier vestigingen te staan. “Limburg heeft een erg interessante vastgoedmarkt, waar we nog meer voet aan grond willen krijgen”, zegt bestuurder Johan Heylen.

Het gaat hard voor Heylen Vastgoed. De van oorsprong Antwerpse makelaar is brandend ambitieus en breidt in sneltreintempo steeds verder uit. Vorige week nog opende Heylen Vastgoed een tweede kantoor in Oost-Vlaanderen, begin oktober krijgt ook Limburg in Hasselt zijn tweede uitvalsbasis. Die nieuwe vestiging ligt in de Schiervellaan 13, pal aan de Hasseltse ring. Voordien was er een interimkantoor gevestigd in het pand.

In het nieuwe kantoor zullen 20 mensen aan de slag gaan. Reeds 10 mensen zijn aan de slag in het nieuwe kantoor. Heylen Vastgoed zoekt volop naar 10 verse werkkrachten. Alle openstaande vacatures zijn te raadplegen op de site. ​ Het nieuwe kantoor in Hasselt is al de negentiende vestiging van Heylen Vastgoed, maar daar stopt het niet. De vastgoedmakelaar heeft na Antwerpen en Oost-Vlaanderen zijn pijlen gericht op Limburg en openen er volgend jaar nog twee extra vestigingen. Zo komt de Limburgse teller op vier vestigingen te staan.

“Het is duidelijk dat we met Heylen Vastgoed willen uitgroeien van een Antwerpse naar een Vlaamse vastgoedmakelaar. Verder uitbreiden in Limburg was dan ook een logische volgende stap. Onze Limburgse kantoren liggen geografisch mooi verspreid, waardoor we de Limburgse huizenjagers een betere service kunnen aanbieden. We willen er op termijn de nummer één worden.” - Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed

Interessante provincie

Vorig jaar in oktober stak Heylen Vastgoed voor het eerst de Antwerpse provinciegrens over richting Limburg met een nieuw kantoor in Lommel. De provincie heeft voor Johan Heylen heel wat troeven, zowel voor de huizenjagers als voor de makelaars.

“Limburg is een bijzonder interessante regio voor huizenjagers. Daar kan je nog betaalbaar in het groen wonen. Daarnaast biedt de provincie zo veel mooie faciliteiten aan in de nabije omgeving. In Limburg zijn ook heel wat lokale makelaars actief met een goede kennis van de regio. Er is daar zeker ruimte voor een speler zoals wij. Heylen Vastgoed kan er met zijn kennis, ervaring en slagkracht het verschil maken.” - Johan Heylen, bestuurder Heylen Vastgoed ​

Heylen Vastgoed telt nu 19 vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel en Hasselt. Ook de Vlaams-Brabantse markt wordt verder afgespeurd.

Johan Heylen

Bestuurder Heylen Vastgoed, Heylen Vastgoed

Jules Fremaut

PR Consultant Bepublic Group

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be