Heylen Vastgoed veilt 19 gesigneerde shirts van Royal Antwerp FC voor goede doel

Voor het eerst speelde Royal Antwerp FC zondag met het gouden logo van Heylen Exclusief op hun shirt. Zo kon het publiek kennis maken met het nieuwe logo van de luxevastgoedtak van Heylen Vastgoed. Alle 19 gedragen truitjes worden nu bovendien geveild ten voordele van het Olivia Fund. De teller voor het truitje van Refaelov, de man die zondag kon scoren tegen Standard, staat al op 500 euro. Enkel het shirt van ploegmaat De Laet is momenteel meer gegeerd: wie het thuis een mooie plaats wil geven, moet daar al 450 euro voor neertellen. Wie wil kan nog tot volgende week bieden.

Dit jaar viert Heylen Vastgoed zijn vijftiende verjaardag. De Antwerpse vastgoedmakelaar, die al jarenlang sponsor is van Royal Antwerp FC, besloot daarom om die verjaardag te vieren op het veld met eenmalige shirts voor het hele team. Op die nieuws shirts prijkt het nieuwe logo van Heylen Exclusief.

“We specialiseren ons al enkele jaren ook in luxevastgoed, maar een kantoor dat zich daar vooral op richt, hadden we nog niet. Volgend jaar openen we daarom een nieuw kantoor, en meteen ons twaalfde, in Brasschaat. Dat willen we vieren met de supporters van Royal Antwerp FC. We geven hen daarom de mogelijkheid om een aandenken aan hun favoriete spelers mee naar huis te nemen door de gedragen en gesigneerde truitjes van deze match te veilen.”

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed

In totaal worden er 19 truitjes geveild die allen gesigneerd zijn door de spelers. De teller staat momenteel op meer dan 4.000 euro.

Strijd tegen kinderkanker

De volledige opbrengst van de veiling gaat naar het Olivia Fund, een fonds opgericht door Ilse De Reze uit Herentals Zij verloor haar dochtertje Olivia aan een hersentumor. Het fonds wil het wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe, doeltreffende kankerbehandelingen financieren, met een speciale aandacht voor kinderkankers. 

“Wij zijn heel blij dat Heylen Vastgoed opnieuw aan ons gedacht heeft voor deze veiling. Zij steunen ons fonds al enkele jaren dankzij hun Vastgoed for Life-acties. Dat was dit jaar uiteraard veel moeilijker, maar dankzij de opbrengst van deze veiling hopen we opnieuw een grote som te doneren aan het wetenschappelijk onderzoek rond kinderkanker. ”

Ilse De Reze, Oprichtster Olivia Fund

Er kan al vanaf 100 euro geboden worden op de gesigneerde shirts. De veiling loopt tot maandag 16 november om 18 uur en is hier te volgen.

Cedric Vanhencxthoven

Medezaakvoerder, Heylen Vastgoed

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be