Heylen Vastgoed opent eerste kantoor Heylen Exclusief in Antwerpen

Luxetak van Heylen Vastgoed breidt uit met uitvalsbasis in Brasschaat

Heylen Exclusief - de luxetak van makelaar Heylen Vastgoed - vergroot zijn slagkracht in Antwerpen door een flagshipstore te openen in Brasschaat. Opvallend: het nieuwe kantoor wordt hiermee meteen het eerste exclusieve kantoor van ‘Heylen Exclusief’ en zal daarnaast ook dienst doen als uitvalsbasis voor de volledige groep. Voor Heylen Vastgoed betekent dit al het vierde nieuwe kantoor dit jaar. En dat is niet alles: de inrichting van het kantoor neemt niemand minder dan Yves Chung - bekend uit het TV-programma ‘Stukken van Mensen’ - voor zijn rekening. 

Pal in het centrum van Brasschaat op de Bredabaan, onder de kerk opent Heylen Vastgoed binnenkort een nieuw vastgoedkantoor. Voor de Antwerpse vastgoedmakelaar gaat het niet alleen om het 12de kantoor, het wordt meteen ook het allereerste kantoor dat zich via ‘Heylen Exclusief’ specifiek richt op de markt van het luxevastgoed en het vastgoed in de Noordkant van Antwerpen. Er gaan 10 medewerkers vast aan de slag, waaronder ervaren vastgoedmakelaars die de regio op hun duimpje kennen. 

“Met dit kantoor openen we meteen ons eerste kantoor voor luxepanden die we vanuit Heylen Exclusief verkopen. We bieden er een mix aan van onze diensten: herverkoop en verhuur van residentiële panden, nieuwbouwprojecten, en property management. Maar gezien de specifieke regio en de grote vraag naar luxepanden in deze buurt is het logisch om een kantoor te voorzien dat zich vooral op dat type vastgoed richt.”

Yves Vervliet, Verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed - Heylen Exclusief 

Flagshipstore

Met vijf kantoorruimtes, twee vergaderruimtes, een onthaalruimte en zestien parkeerplaatsen is het - naast de flagshipstore - ook de ideale uitvalsbasis met een tiental werkplekken voor medewerkers van de groep die in de buurt wonen of moeten zijn. Gezien de groep almaar groter wordt en ze sinds begin dit jaar reeds 25 nieuwe medewerkers aanwierven, is zo’n satellietkantoor broodnodig, luidt het.

“We bestaan dit jaar 15 jaar en we zijn de laatste jaren enorm gegroeid. Dit jaar alleen al openden we drie nieuwe kantoren en dat betekent natuurlijk ook dat we steeds meer medewerkers hebben. Gezien de verdeling van onze huidige kantoren en het feit dat onze medewerkers zich vaak in de verschillende delen van de provincie Antwerpen bevinden, is het nuttig om van dit kantoor ook meteen een satellietkantoor te maken waar onze medewerkers - voor een meeting of voor een dagje administratie - aan de slag kunnen.”

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed - Heylen Exclusief

Exclusief design

Eén van de meest opmerkelijke elementen van het nieuwe kantoor, is het exclusieve design van het kantoor. Hiervoor werkt Heylen Exclusief samen met topdesigner Yves Chung van Pellegrini Design, onder meer bekend van het TV-programma ‘Stukken van Mensen’. Waar hij normaal gezien rekening zou houden met het vurige rood van Heylen Vastgoed, hield Chung voor de inrichting van dit kantoor rekening met het exclusieve karakter en koos daarom voor bijpassende zetels in de kleuren van Heylen Exclusief en onder andere unieke ‘Le Corbusier’ stoelen. In samenspraak met de zaakvoerders Johan en Cedric en Pellegrini Design, werden al renders en een video gemaakt om de inrichting van het kantoor te optimaliseren. 

De werken in het pand zijn van start gegaan en het kantoor opent in januari 2021 de deuren. Naast dit kantoor opende Heylen Vastgoed sinds het begin van 2020 reeds drie nieuwe kantoren: in Geel, in Deurne en in Mortsel. Hiermee heeft de vastgoedmakelaar intussen 11 kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en Mortsel. Binnenkort komt daar nog het Heylen Exclusief kantoor in Brasschaat bij. 

 

 

Yves Vervliet

Verantwoordelijke Verkoop, Heylen Vastgoed - Heylen Exclusief

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be