Heylen Vastgoed maakt sprong naar Oost-Vlaanderen

Bekende Antwerpse vastgoedmakelaar zet volop in op groei in tijden van crisis

Heylen Vastgoed - de snelst groeiende vastgoedmakelaar van provincie Antwerpen - opent binnenkort haar eerste vestiging op Oost-Vlaamse bodem. Begin mei neemt de Antwerpse vastgoedmakelaar, onder leiding van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven, haar intrek in Sint-Niklaas. Meer specifiek in de Prinses Josephine Charlottelaan 72, waar tot voor kort de beveiligingswinkel Matt System gehuisvest was. Met deze strategische zet wil Heylen Vastgoed nu ook de Waaslandse markt bedienen. “Het Waasland is in volle beweging op de vastgoedmarkt. We krijgen steeds meer vragen uit die regio en dankzij het nieuwe kantoor kunnen we de huizenjagers nu beter bedienen”, zegt Yves Vervliet van Heylen Vastgoed.

Een nieuw kantoor openen in volle crisis, het is niet iedereen gegeven. Maar in het afgelopen corona-jaar steeg het aantal transacties bij Heylen Vastgoed aanzienlijk en het aantal websitebezoekers kende zelfs een groei van maar liefst 20 procent. Daarbovenop verwelkomden ze sinds mei nog eens 45 nieuwe medewerkers. Voor Heylen Vastgoed is het dus een logische stap om hun werkgebied uit te breiden en het eerste kantoor buiten de provincie Antwerpen te openen. 

Het is meteen het vierde kantoor dat zij openen sinds het begin van de crisis. In januari opende de groep nog een nieuw kantoor in Brasschaat. De sprong richting Oost-Vlaanderen past mooi in het rijtje van initiatieven die de vastgoedmakelaar onderneemt om verder te groeien. 

“2020 was voor niemand een gemakkelijk jaar. Maar ondanks een jaar vol onzekerheden werkten we met Heylen Vastgoed keihard door. Dat resulteerde in meer transacties dan voorheen, meer websitebezoekers en nu ook de kans om een nieuw kantoor te openen in een provincie waar we nog niet aanwezig waren. Ook in 2021 blijven we volop inzetten op de verdere groei van Heylen Vastgoed. Daarbij hoort onder meer het aanwerven van twintig extra mensen.”

Johan Heylen, Bestuurder Heylen Vastgoed

Eerste kantoor in Oost-Vlaanderen

Heylen Vastgoed is vandaag met de kantoren alleen aanwezig in de provincie Antwerpen en bedient van daaruit ook een klein deel van de markt in Limburg en Vlaams-Brabant. In mei wordt ook Oost-Vlaanderen toegevoegd aan dat lijstje: met een kantoor in Sint-Niklaas wordt meteen het ganse Waasland inclusief Sint-Niklaas, Beveren, Temse, Zwijndrecht, etc. bediend.

“In het Waasland kan je nog relatief betaalbaar wonen, zeker in vergelijking met sommige andere delen van Vlaanderen. Bovendien is Sint-Niklaas perfect gelegen: tussen een grote centrumstad als Antwerpen en nabij Lokeren, waar de markt ook enorm groeit trouwens. Er is grote vraag naar onze diensten vanuit die regio. Door daar nu ook een vestiging te openen, kunnen we deze mensen nu persoonlijker en gerichter ondersteunen.”

Yves Vervliet, Verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed

De groeiende vraag naar vastgoed in de regio toont aan dat een nieuw kantoor broodnodig is. Het nieuwe kantoor ligt bovendien op één van de drukste wegen van Sint-Niklaas en levert dus ook meteen een pak extra visibiliteit op. 

Extra werkgelegenheden

“Sinds mei verwelkomden we bij Heylen Vastgoed 45 nieuwe collega’s. Daar komen er nu op korte tijd nog twintig bij. We hebben tijdens de eerste lockdown zelfs online sollicitaties georganiseerd om zeker klaar te zijn voor de verwachte boost op de vastgoedmarkt na de lockdown. De huidige openstaande vacatures omvatten acht jobs in het nieuwe Oost-Vlaamse kantoor en andere openstaande vacatures verspreid over andere kantoren, onder meer in Turnhout en Antwerpen stad. De zoektocht loopt dus volop.”

Carolien Bluys, HR Manager Heylen Vastgoed 

Naast dit kantoor opende Heylen Vastgoed sinds het begin van de crisis reeds drie nieuwe kantoren: in Deurne, Mortsel en Brasschaat. Hiermee heeft de vastgoedmakelaar intussen 12 kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel en Brasschaat. Daar komt nu dus een extra kantoor bij in het Waasland. 

HV 3DMAP.pdf

PDF - 104 Kb

Yves Vervliet

Verantwoordelijke Verkoop, Heylen Vastgoed

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be