Gault&Millau huldigt catering bij Triamant in Zottegem

Vernieuwende woonvorm zet in op catering

Leefconcept Triamant en cateraar Aramark hebben een gerenommeerde Gault&Millau award op zak. Hun resolute keuze voor een gezonde en evenwichtige maaltijden heeft de jury beloond met een onderscheiding in de categorie ‘relatie met de klant’. Het is cateringpartner Aramark die in Triamant Aunove in Zottegem dagelijks voor verse, gevarieerde maaltijden in de brasserie zorgt. Chef Marco Nienhuijs bereidt alles ter plaatse met gezonde, verse en lokale producten.

 

Woonzorgvernieuwer Triamant kijkt met een frisse blik naar hoe mensen ouder willen en kunnen worden. In plaats van zorgcomplexen bouwt Triamant woonbuurten voor een mix van generaties. Jong en oud leeft er samen in speciaal gecreëerde leefbuurten waar alles aanwezig is om lang en gezond te leven. En daar hoort ook lekker eten bij.

Gault&Millau looft de keuken van Triamant en cateraar Aramark voor het gevarieerde menu voor een mix van jonge en oudere bewoners, elk met verschillende behoeften. Ook de locatie van de brasserie  zelf, een voormalige kapel, valt bij de jury in de smaak. Waar vroeger het zangkoor stond, staat nu loungezetels en een bar.

“Triamant kiest bewust niet voor een klassieke grootkeuken, maar voor afwisselende menu’s die rekening houden met de uiteenlopende smaken en behoeften van de bewoners. In onze brasserie eet je elke dag à la carte. Onze chef Marco Nienhuijs maakt er een erezaak van om af en toe in de zaal rond te lopen en feedback te vragen. De klant-award van Gault&Millau is dan ook een mooie beloning.”

Sven Vandendriessche COO Triamant

Eten à la carte

Het zijn niet alleen de bewoners van het unieke woonconcept die aan tafel kunnen aanschuiven. De brasserie staat open voor iedereen. Ook mensen uit de buurt komen geregeld eten. Triamant probeert alle gasten een gezonde maaltijd aan te bieden. De chef staat dan ook garant voor een lichte en verse keuken. En iedereen die er aan tafel gaat, kan zijn eigen menu samenstellen. Net als in een brasserie of restaurant.

Het cateringverhaal past in de totaalvisie van Triamant. Ook in de studio’s en flats rond de brasserie leven mensen van alle leeftijden en met verschillende achtergronden. Sommige mensen komen op rust na een operatie of een moeilijke periode. Anderen willen graag faciliteiten in de buurt omdat ze een dagje ouder worden.

“We willen dat mensen zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk gelukkig leven. We stimuleren bewoners om vitaal te blijven en zelf de touwtjes van het leven in handen te houden. We bieden zorg-en dienstverlening aan en lanceren leuke projecten in co-creatie met de bewoners maar we laten hen de keuze of ze er gebruik willen van maken.”  

Jo Robrechts CEO Triamant

Kristien Vandenberghe

Communicatieverantwoordelijke, Triamant

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be