Ex-Miss België Celine Van Ouytsel start vlog over vastgoed

Heylen Vastgoed lanceert eerste vastgoedvlog van ons land

Heylen Vastgoed, met kantoren in de provincies Antwerpen, Limburg en het Waasland, lanceert als eerste vastgoedspeler een eigen vastgoedvlog: "Kennis van Vloggen". Niemand minder dan Celine Van Ouytsel, Miss België 2020 én juriste, zal mensen met interesse in vastgoed wegwijs maken in alle juridische zaken die bij hun droomhuis komen kijken.  

Wie vandaag een woning wil kopen of huren, krijgt vaak te maken met heel wat complexe termen. Denk maar aan huurkoop, schuldsaldoverzekering of plaatsbeschrijving. Die typische vastgoedtermen worden nu in mensentaal vertaald. Via een nieuw origineel vlog-kanaal. Niemand minder dan ex-Miss België Celine Van Ouytsel start deze week met een tweemaandelijkse inkijk in de wereld van het vastgoed.

“Vastgoed gaat om zo veel meer dan enkel wat bakstenen. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn juridische achtergrond de complexe vastgoedwereld op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Zo laten we zien hoe een huisbezoek eruit ziet, wat de lancering van een nieuwbouwproject inhoudt en geven een inkijk achter de schermen van de administratie. Als een échte vliegende reporter.”

Celine Van Ouytsel, Host

Dat Heylen Vastgoed bij Celine Van Ouytsel uitkomt, hoeft niet te verrassen. De Miss België van 2020 is juriste en beschikt daardoor over alle nodige kennis om de mensen wegwijs te maken in de vastgoedwereld. 

“Kennis van wonen staat bij ons altijd centraal. Met Celine halen we de geknipte persoon aan boord om die kennis aan het grote publiek kenbaar te maken. Een tweemaandelijkse vlog op YouTube is daarvoor het geknipte medium. Video wordt namelijk steeds belangrijker en met Heylen Vastgoed kiezen we dan ook resoluut voor die nieuwe media.”

Johan Heylen, zaakvoerder Heylen Vastgoed 

Mosterd uit de VS 

Een vastgoedvlog is vooralsnog ongezien in ons land en komt overgewaaid uit de VS. Een bekend voorbeeld is Ryan Serhant, de Amerikaanse vastgoedmakelaar die ook in ons land bekend is van Million Dollar Listing New York op VIJF en zo’n 1,2 miljoen abonnees heeft. Heylen Vastgoed volgt nu zijn voorbeeld. In de vastgoedvlog zullen tweemaandelijks uiteenlopende vastgoedthema’s zoals luxevastgoed en het tekenen van een verkoopakte worden behandeld - zaken die noodzakelijk zijn om een woning te kopen of te huren, maar nog te vaag klinken voor vele Belgen.    

Alle afleveringen zijn te bekijken op het YouTube-kanaal van Heylen Vastgoed. De eerste aflevering over “Heylen Exclusief” staat intussen online, hier te bekijken.

Jaro Hermans

Marketing Manager, Heylen Vastgoed

Jules Fremaut

Bereal, Communicatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be