Eerste ondernemers nemen intrek in gloednieuw bedrijvenpark ‘Guldendelle’

45 kmo-units in bedrijvenpark van zo’n twee hectare groot

Kolmont, ontwikkelaar van bedrijfsvastgoed en woonprojecten, leverde zopas 45 kmo-units op in het splinternieuwe bedrijvenpark ‘Guldendelle’ aan de Karel Van Miertstraat in Kortenberg. De bedrijven die hier een unit kochten, kunnen dus vanaf nu intrekken in hun nieuwe bedrijfspand. Maar liefst 43 units vonden immers al een koper.

Half maart 2024 staat al even in de agenda aangekruist van het Kolmont-team én van de vele bedrijven die een nieuw hoofdstuk starten in hun gloednieuwe bedrijfsruimte in Kortenberg. De dag van oplevering is namelijk wel wat om naar uit te kijken. In totaal gaat het om 45 kmo-units en 115 parkeerplaatsen.

Dat de kmo-units de deur uit vlogen, verbaast projectverantwoordelijke Nils Goedeweeck niets. De unieke ligging speelt volgens hem een grote rol:

“Het bedrijvenpark bevindt zich op een zeer gunstige locatie op de as Brussel – Leuven. De site van ongeveer 20.000 m² is vlot bereikbaar via de Leuvensesteenweg en de E40. Bovendien ben je ook vlug op de Brusselse ring en de E19.” Nils Goedeweeck, projectverantwoordelijke Kolmont

Oog voor duurzaamheid

Ook opvallend bij dit bedrijvenpark zijn de duurzame inspanningen die genomen werden. Zo is het project volledig aardgasvrij. Naast het gebruik van duurzame bouwmaterialen, werd ook gezorgd voor een doorgedreven isolatie, maximale ontharding en waterbuffering, een regenwaterput per unit en twee fietsenstallingen met groendak met plaats voor maar liefst 60 fietsen. Kolmont draagt het milieu dan ook steevast hoog in het vaandel.

Nog twee units te koop

In dit gunstig gelegen bedrijvenpark zijn er op dit moment nog slechts twee units beschikbaar. Ze hebben elk een oppervlakte van 216 m², maar kunnen ook samengevoegd worden tot één grote bedrijfsruimte van 432 m². Elk van deze units beschikt over twee eigen parkeerplekken. En ook over de indeling heb je natuurlijk nog wat te zeggen. Zo kan je bijvoorbeeld nog gemakkelijk een mezzanine integreren.

“Het gaat kortom om een mooie plek in Vlaams-Brabant om een opslagruimte, showroom, kantoor, e.d. voor je bedrijf te creëren en zo klanten in de buurt van Brussel en Leuven te bedienen. Bovendien lenen de units zich ook perfect als investering om nadien door te verhuren met een zeer interessant rendement”, Nils Goedeweeck, projectverantwoordelijke Kolmont

Meer informatie over bedrijvenpark Guldendelle vind je hier.

 

 

Tomas Neyrinck

Sales Kolmont

Hannelore Schmid

Senior PR Consultant, Bepublic Group

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be