Dewaele Vastgoedgroep zet voet op Limburgse bodem

Bekende vastgoedmakelaar wil minstens vijf kantoren op korte termijn openen

Dewaele Vastgoedgroep, de grootste onafhankelijke vastgoedmakelaar in ons land, is voortaan ook actief in Limburg. De bekende groep met West-Vlaamse roots slaat daarvoor de handen in elkaar met An Beenders, van het vastgoedkantoor Immo Beenders, uit Maaseik. Zij moet als expansie- en integratieverantwoordelijke de komende jaren minstens vijf kantoren in de provincie openen.

Met de komst van Dewaele Vastgoedgroep in de provincie Limburg, zet de groep alvast haar ambities op scherp. In september gaf kersvers CEO, Sofie Spriet, aan dat de groep, in navolging van de visie om levenspartner in wonen en ondernemen te zijn in Vlaanderen en Brussel, vol wil inzetten op innovatie en groei. Die laatste doelstelling komt nu in een stroomversnelling. Met de komst van Limburg komt de teller op 44 vastgoedkantoren te staan. De laatste jaren kende de groep al een enorme groei met onder meer uitbreidingen in Antwerpen en Brussel. Vandaag zijn zij actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen én nu dus ook Limburg.

Dewaele Vastgoedgroep slaat hiervoor de handen in elkaar met An Beenders, zaakvoerster van vastgoedkantoor Immo Beenders uit Maaseik. Beenders moet als expansie- en integratieverantwoordelijke de komende jaren minstens vijf kantoren in de provincie openen via de combinatie van overnames en autonome groei.

“An is een ongelofelijk straffe dame die al meer dan 12 jaar haar eigen vastgoedkantoor runt in Maaseik en daarbij focust op innovatie binnen de vastgoedsector. We kennen haar nu al enige tijd en er was meteen een klik op vlak van DNA, lange termijnvisie en ambitie. An is wat ons betreft de perfecte persoon om Dewaele Vastgoedgroep in Limburg de komende jaren op de kaart te zetten.” 

Sofie Spriet, CEO Dewaele Vastgoedgroep

Ambitie

De aankondiging om nu ook in Limburg een significante rol te spelen, toont duidelijk de ambities van Dewaele Vastgoedgroep aan. Zopas verkreeg de groep nog het officiële ‘Great Place To Work’ certificaat en ze zijn van plan om de lat alleen nog hoger te leggen. De afwezigheid in Limburg was voor Dewaele Vastgoedgroep dan ook een leegte die zo snel mogelijk moest opgevuld worden.

“Geografisch ligt Limburg dan wel ver af van de West-Vlaamse roots van Dewaele Vastgoedgroep, maar de connectie met de Limburgse cultuur is heel duidelijk aanwezig. Ik kijk er ongelofelijk naar uit om lokaal vanuit Limburg mee te bouwen aan het groeiverhaal van de groep. Ik ben er ook van overtuigd dat de toekomstvisie en hun frisse kijk op de vastgoedsector ook bij heel wat Limburgse vastgoedmakelaars zal aanslaan.”

An Beenders, Expansie- en integratieverantwoordelijke Dewaele Limburg en zaakvoerder Immo Beenders

Het partnership tussen Dewaele Vastgoedgroep en An Beenders betekent dat het vastgoedkantoor ‘Immo Beenders’ in de loop van 2022 wordt geïntegreerd binnen Dewaele Vastgoedgroep. Binnenkort zal de rode bol van de vastgoedgroep daar ook op de gevel prijken. De groep benadrukt dat An nauw betrokken blijft bij de dagelijkse werking van het vastgoedkantoor in Maaseik.

Sofie Spriet

CEO, Dewaele Vastgoedgroep

An Beenders

Expansie- en integratieverantwoordelijke Dewaele Limburg, Dewaele Limburg

Hannelore Schmid

Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be