Antwerpse huizenmarkt boomt: Heylen Vastgoed opent haar grootste vastgoedkantoor in centrum

Een gloednieuw kantoor op een absolute toplocatie moet Heylen Vastgoed – één van de grootste vastgoedmakelaars van de provincie – nog meer slagkracht geven op de Antwerpse huizenmarkt. Op het Zand, pal naast de voetgangerstunnel, opent binnenkort al het 14de kantoor van de bekende Antwerpse speler. “Naar visibiliteit en bereikbaarheid kan je op geen betere plek zitten”, klinkt het. Intussen zijn de werken aan het interieur van start gegaan, zodat het nieuwe kantoor in november de deuren kan openen.

Antwerpens bekendste vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed opent alweer een nieuw kantoor in de provincie. Het 14de in totaal en al het tweede in het centrum van Antwerpen. Toch is de komst van het nieuwe kantoor geen verrassing. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft er namelijk ondanks corona een boerenjaar opzitten. In Antwerpen steeg het aantal vastgoedtransacties het eerste semester met ruim 33 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat is meer dan het Vlaamse gemiddelde. Bovendien staat meer dan 15 procent van het vastgoedvolume in ons land in de provincie Antwerpen – het meeste van alle provincies.  

Het ziet er niet naar uit dat die markt de komende jaren zal bekoelen en dus kiest Heylen Vastgoed vol voor een state-of-the-art kantoor waarin Antwerpenaren terecht kunnen zowel voor verkoop, verhuur, nieuwbouwprojecten, luxevastgoed, investeringsopportuniteiten en zelfs juridisch advies.

“Dit nieuwe kantoor op het Zand is broodnodig. Ons kantoor op de Italiëlei – op nog geen 2 kilometer hier vandaan– barst nu al uit zijn voegen. En dat heeft alles te maken met de groeiende huizenmarkt hier. Het is ongelofelijk hoeveel vraag en aanbod er in het centrum is. Het is duidelijk dat Antwerpen een stad is waar op vlak van vastgoed nog zoveel te gebeuren staat en met dit nieuwe kantoor zitten we op de eerste rij.” 

Johan Heylen, Zaakvoerder Heylen Vastgoed

Met deze stap toont de makelaar zich klaar om de komende jaren de boomende Antwerpse huizenmarkt te vertegenwoordigen.

Visibiliteit 

De grote kracht van het kantoor is de uitstekende visibiliteit. Met meer dan 50 meter vitrine en 360° zichtbaarheid gaat het om een unieke locatie. Voor Heylen Vastgoed is het bovendien haar grootste kantoor in het Antwerpse centrum. 

“De locatie is uitmuntend. Elke dag passeren hier zoveel Antwerpenaars, Vlamingen, toeristen,.. Dit kantoor geeft ons ongetwijfeld meer visibiliteit en slagkracht. Het past volledig binnen de strategie die wij voor Heylen Vastgoed hebben uitgestippeld om op toplocaties aanwezig te zijn en te kiezen voor regio’s waar we veel groeimarge zien.” 

Yves Vervliet, Verantwoordelijke Verkoop 

De werken aan het pand zijn intussen ruim gevorderd en als alles goed gaat, zal het nieuwe kantoor zijn deuren al kunnen openen in november.  

Met dit nieuwe kantoor bevestigt Heylen Vastgoed nog eens haar sterke groei van de afgelopen jaren. Inmiddels heeft de vastgoedmakelaar vestigingen in Antwerpen-stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat en Sint-Niklaas.

Yves Vervliet

Verantwoordelijke Verkoop, Heylen Vastgoed

Lieven Van den Bogaerd

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be