Antwerpse huizenmarkt boomt: Heylen Vastgoed opent 17e vestiging in Kalmthout

Grootste Antwerpse vastgoedmakelaar opent 7e kantoor op twee jaar tijd

Een nieuw kantoor in het centrum van Kalmthout moet Heylen Vastgoed – één van de grootste vastgoedmakelaars van de regio – nog meer slagkracht geven op de Antwerpse huizenmarkt. In het oude ING-kantoor opent in het voorjaar een nagelnieuw vastgoedkantoor de deuren. “Met dit nieuwe kantoor snijden we een nieuwe markt met veel potentieel aan en kunnen we een nog betere service aanbieden voor onze klanten in de noordrand van Antwerpen.” aldus Yves Vervliet, Sales Manager van Heylen Vastgoed.  

Aan ambitie geen gebrek bij Heylen Vastgoed, de snelstgroeiende vastgoedmakelaar van Vlaanderen. De Antwerpse speler opent in Kalmthout de 17de vestiging in evenveel jaar. Liefst zeven (!) daarvan openden de afgelopen twee jaar de deuren. De komst van het nieuwe kantoor in Kalmthout is dan ook niet echt een verrassing. De Antwerpse vastgoedmarkt heeft er namelijk ondanks corona wederom een boerenjaar opzitten. Bovendien ziet Heylen Vastgoed in de Kalmthoutse vastgoedmarkt heel wat potentieel.  

“Met ons grote netwerk in Antwerpen en omgeving, beschikken we al over heel wat klanten in het Kalmthoutse. Die kunnen we met een kantoor in de regio nog beter en persoonlijker gaan bedienen. Bovendien merken we dat er enorm veel vraag is naar vastgoedbegeleiding in de Noordrand. Met deze nieuwe uitvalsbasis kunnen we die vraag nu nog beter beantwoorden. Ook Nederlanders, die steeds vaker op zoek zijn naar een woning in de grensregio, kunnen we nog sneller nu bedienen. ”

Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed 

Van bank- naar vastgoedkantoor 

De eerste Kalmthoutse vestiging opent in de Heidestatiestraat 22, in een nieuw hoekpand met erg veel visibiliteit voor de vele passanten. Voor de Kalmthoutenaren doet die locatie misschien een belletje rinkelen: tot voor kort was daar het ING-kantoor gevestigd. Dat bankkantoor wordt nu omgetoverd naar een bruisend vastgoedkantoor dat in 2022 de deuren moet openen. Bovendien grenst de straat ook aan de stationsbuurt.  

“Qua ligging is er geen betere locatie denkbaar. Nabij het centrum, in één van de drukstbezochte straten én in een hoekpand. Die drie factoren zorgen ervoor dat we met Heylen Vastgoed automatisch heel aanwezig zijn in het Kalmthoutse straatbeeld. ” 

Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed 

Extra werkgelegenheid 

Inmiddels is de zoektocht naar werknemers om het kantoor in Kalmthout te bemannen; opgestart. In het nieuwe kantoor gaan vier mensen fulltime aan de slag. De zoektocht naar verse werkkrachten loopt nog volop.  Zo zijn er momenteel nog vacatures voor inkopers, verkopers en een kantoorverantwoordelijke.

Die mensen zijn ook nodig, want de vastgoedmarkt is volgens de kenners van Heylen Vastgoed nog lang niet toe aan de spreekwoordelijke “afkoelperiode”.  

“Hoewel in de media regelmatig over een afkoeling van de vastgoedmarkt gesproken wordt, merken wij eerder het tegenovergestelde. Zo komen er elke maand nog zo’n 40 panden bij in onze portefeuille en verkochten we in het derde kwartaal 12% meer huizen in vergelijking met het tweede kwartaal. Ook het aanbod zal blijven stijgen door de renovatiedrang bij de Antwerpenaren. Van een afkoeling is dus allesbehalve sprake.” 

Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed 

Met dit nieuwe kantoor bevestigt Heylen Vastgoed nog eens haar sterke groei van de afgelopen jaren. In 2021 opende het de eerste vestigingen in Oost-Vlaanderen en Limburg. In totaal telt Heylen Vastgoed nu 17 vestigingen met kantoren in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Lommel en Sint-Niklaas. Nu wordt ook Kalmthout toegevoegd aan dat lijstje.  

Yves Vervliet

Sales Manager, Heylen Vastgoed

Jules Fremaut

Communicatie, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be