Ann Van Mullem wordt ‘head of news’ pr-bureaus Bepublic en Bereal

Bepublic en Bereal krijgen als eerste pr-bureaus in ons land een ‘head of news’. Ann Van Mullem, tot nu chef nieuws van de VTM-nieuwsdienst, bouwt vanaf 17 september de nieuwswaardige aanpak van beide bureaus verder uit. Bepublic (corporate pr) en Bereal (vastgoed pr) ontwikkelen communicatiestrategieën voor bedrijven, organisaties en overheden door gebruik te maken van journalistieke technieken en door in te spelen op de actualiteit.

Ann Van Mullem (49), van opleiding licentiaat in de Communicatiewetenschappen en gegradueerde in Amerikaanse Studies, werkte meer dan 25 jaar bij Medialaan. Eerst als journalist op de VTM-nieuwsdienst, later ook voor het actualiteitenmagazine Telefacts en voor Royalty. Nadien werkte ze jarenlang als eindredacteur. De laatste jaren was ze als chef nieuws verantwoordelijk voor onder meer de nieuwsgaring.

Van Mullem is een echte nieuwsexpert en journalistiek is haar passie. Ze werkte een kwarteeuw lang dagelijks mee aan de groei van VTM. De terroristische aanslagen van 9/11, het failliet van Sabena, het proces Dutroux: telkens stond ze mee op de eerste rij. Vandaag zet ze haar expertise verder ten dienste van Bepublic en Bereal.

“Ik ben bijzonder opgetogen dat ik mijn opgebouwde ervaring als journalist en nieuwschef de komende jaren kan inzetten voor twee sterke merken in de pr-wereld. Net door hun nieuwswaardige aanpak vind ik het bijzonder uitdagend om deze bureaus mee te mogen aansturen.”
Ann Van Mullem, Head of News Bepublic en Bereal

In 2012 begonnen Bepublic en Bereal aan hun klim naar de top van het pr-landschap in België, en dat dankzij hun uitgesproken nieuwswaardige aanpak.

“We merken elke dag dat onze ervaring in de journalistiek onze klanten helpt om impactvoller te communiceren. In tijden waarin de betrouwbaarheid van informatie onder druk staat, kiezen wij met Bepublic en Bereal, en met ons financiële pr-bureau Comfi, resoluut voor kwaliteitsvolle en nieuwswaardige content.”
Jeroen Wils, managing director Mediafin PR Services

Bepublic geeft strategisch communicatie-advies, crisiscommunicatie en mediatraining aan klanten als Telenet, Acerta en Eneco. Bereal hanteert onder leiding van Dajo Hermans dezelfde nieuwsaanpak, maar richt zich specifiek op bedrijven uit de ruime vastgoedsector. Tot de klanten behoren onder meer Century 21, Besix en Immovlan.

Bepublic en Bereal vormen, samen met het financiële pr-bureau Comfi, de PR Services van Mediafin.

Jeroen Wils

Managing partner, Bereal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be