Skip to Content
30 topbedrijven geven mee vorm aan het grootste event van de vastgoedsector

30 topbedrijven geven mee vorm aan het grootste event van de vastgoedsector

Eind deze maand zit realty samen met vertegenwoordigers van liefst 30 topbedrijven in de vastgoedsector, om samen de evolutie naar een echte vernieuwde summit verder vorm te geven. Realty wordt meer dan ooit een écht event, volledig op maat van de vastgoedcommunity.

Nadat realty in 10 jaar uitgroeide tot de grootste vastgoedbeurs van ons land is nu de tijd aangebroken om nog een stap verder te gaan. Wie professionals nog op de been wil krijgen, moet een exclusief kader bieden waar zij vooral kunnen netwerken, pitchen, zakendoen en volop nieuwe ideeën kunnen opsnuiven bij nationale én internationale toppers in hun vak.

“Door het evenement volgend jaar in september in Knokke-Heist te organiseren, krijgt realty al zeker een exclusiever karakter, met unieke mogelijkheden om aan matchmaking te doen. Ook op het vlak van content schakelen we nog een versnelling hoger. We halen alles uit de kast met als doel straks méér inhoud en méér opportuniteiten. Als je als vastgoedprofessionals in 2019 op één vastgoedevent moét zijn, dan zal dat meer dan ooit realty zijn.”

Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van realty

Topspreker

Het management van realty heeft alvast een “headhunter” onder de arm genomen om een internationale topspreker naar ons land te halen. Hij of zij moet een échte publiekstrekker worden, die een zaal vol doorgewinterde professionals kan boeien, inspireren en tot nieuwe inzichten kan brengen. Denk maar aan kleppers zoals Arianna Huffington (The Huffington Post), Jack Ma (Alibaba Group) of sir Richard Branson (Virgin). De voorbije weken zijn alvast de eerste gesprekken gevoerd. 

Een aantal grote spelers uit de sector zal bovendien zijn naam aan deze internationale topspreker kunnen verbinden, maar ook daarover zijn de gesprekken nu volop aan de gang.

Community

Opmerkelijk: realty trekt ook met de inhoud van haar programma naar de professionals. In de komende weken zit het samen met vertegenwoordigers van al zeker 30 grote spelers uit de vastgoedsector om samen vorm te geven aan het event.

“Bedoeling is om nog meer in de diepte na te gaan welke noden de professionals vandaag precies hebben en hoe realty aan deze noden kan voldoen. De sector krijgt een duidelijke stem op het event. De Belgische vastgoedcommunity bepaalt mee hoe realty 2019 er zal uitzien.”

Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van realty

Sectororganisaties zoals UPSI/BVS en Confederatie Bouw hebben hun steun alvast opnieuw toegezegd. Intussen wordt ook gesproken met interessante investeerders, zowel nationaal als internationaal, die in Knokke-Heist in contact kunnen gebracht worden met de belangrijkste vastgoedpartijen in ons land.

Realty gaat volgend jaar door op 19 en 20 september in Knokke-Heist.

Contacteer ons
Mathieu Van Marcke Algemeen directeur, Realty
Mathieu Van Marcke Algemeen directeur, Realty
Over Bereal