Persuitnodiging: Art deco-monument ‘White Residence’ in Nieuwpoort-Bad krijgt opmerkelijke herbestemming

Het bekende art deco-monument ‘White Residence’ in Nieuwpoort-Bad krijgt binnenkort een opmerkelijke nieuwe invulling. Daarvoor gaat VDD Project Development, specialist in de herbestemming van monumentale sites, onder meer in zee met de internationaal gerenommeerde architect David Chipperfield. Het project is uniek in zijn soort in Vlaanderen en belooft een nieuwe parel aan de Noordzeekust te worden. 

VDD Project Development, Vlaams minister van Erfgoed Matthias Diependaele, burgemeester Geert Vanden Broucke en administrateur-generaal van het Agentschap Onroerend Erfgoed Sonja Vanblaere vertellen er u graag meer over op een persmoment op woensdag 13 januari om 10 uur. Hier komt u alles te weten over de precieze invulling en totstandkoming van de site.

Interesse? Graag uw komst bevestigen via joost@bereal.be of 0475 85 73 38

PRAKTISCH

Datum: woensdag 13 januari 2021

Locatie: Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14, 8620 Nieuwpoort-Bad

Handgel zal aanwezig zijn. Gelieve ook een mondmasker te dragen op de site en de social distancing te respecteren.

Aan de aanwezigen zal gevraagd worden om hun gegevens te noteren i.v.m. contact tracing (naam + telefoonnummer).

TIMING

09.45 uur - Verwelkoming

10.00 uur -  Start persconferentie met Johan Vandendriessche (VDD Project Development), burgemeester Geert Vanden Broucke, Vlaams minister van Erfgoed Matthias Diependaele en administrateur-generaal van het Agentschap Onroerend Erfgoed Sonja Vanblaere

10.35 uur - Vragenronde

10.45 uur - Fotomoment aan de projectsite

11.00 uur - Mogelijkheid tot afzonderlijke interviews

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Bereal

Bereal is onderdeel van PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group en heeft een specifieke expertise in vastgoedcommunicatie en buurtcommunicatie. Door middel van onze journalistieke aanpak en doorgedreven kennis over de vastgoedmarkt profileert Bereal organisaties als dé expert in hun vakgebied.  

Bereal maakt samen met Bepublic, Befirm en Beready deel uit van Bepublic Group. Ontdek alles over het PR- en strategisch communicatiebureau op https://bepublicgroup.be